SAL OG TENESTER

Gartnar-Kari klar for arbeid
Gartnar-Kari klar for arbeid


Utleige av eiga arbeidskraft på timebasis

Etter å ha produsert og selt urter og stauder i 20 år, og 6 sesongar i Rosehagen i Baroniet, så har eg no sidan 2020 valt å leiga meg ut som gartnar på timebasis. Eg tek oppdrag i hagar ulike stader, både i privathagar og elles.

Etter at eg og kjærasten min Reidar budde nokon mnd.på Lofthus i Hardanger i 2020, så har det vorte nokon oppdrag der og. Me reiser ofte vestover til familiane våre, og i samband med det tek eg/ me gjerne tek på oss oppdrag der framleis.

No bur me i Kviteseid, og vil gjerne ha oppgåver i nærleiken av heimen vår og.

Ta kontakt på telefon 930 69 803 eller                                         epost : kariope@ kinsarvik.net


Timepris i 2023:  kr.420,- + mva.